Oțel inoxidabil, oțel rezistent la acizi, oțel rezistent la căldură

până la total: 0,00 Lei

Flanșe de oarbe din oțel 1.4541/321

Flanșe de oarbe din oțel 1.4541

Tip: austenitic rezistent la acid
AISI: 321 / DIN: X6CrNiTi18-10 / PN: 0H18N10T, 1H18N9T, 1H18N10T

 
Oțelul austenitic rezistent la acizi este utilizat în industria chimică, alimentară și a construcțiilor. În industria chimică și a azotului, este utilizat pentru schimbătoare de căldură, rezervoare de acid, turnuri de absorbție, echipamente pentru industria farmaceutică și a lacurilor, piese de pompe și agitatoare. În industria alimentară, se utilizează pentru componentele expuse la conservanți agresivi, cum ar fi sarea. Are o sudabilitate foarte bună cu toate metodele de sudare cunoscute. Are o rezistență excepțional de bună la diferite tipuri de medii agresive, inclusiv la produsele petroliere fierbinți. Oțelul de calitate 1H18N9T (1.4541) are, de asemenea, o bună rezistență la coroziune.
 
Bine ați venit la magazinul nostru de țevi din oțel inoxidabil! Avem o gamă largă de produse, inclusiv flanșe oarbe, flanșe oarbe DN 100 și flanșe oarbe din inox. Flanșele oarbe sunt componente esențiale pentru sistemele de conducte și sunt utilizate pentru a închide sau a acoperi capetele țevilor. Acestea sunt disponibile în diferite dimensiuni și materiale, oferindu-vă o selecție diversificată pentru nevoile dvs.

Flanșele oarbe DN 100 sunt concepute pentru a se potrivi cu țevile cu un diametru nominal de 100 mm. Acestea sunt fabricate din oțel inoxidabil durabil, ceea ce le conferă rezistență la coroziune și durabilitate în mediile exigente. Materialul de înaltă calitate garantează o durată lungă de viață și previne formarea ruginii sau a altor deteriorări.

În plus, oferim și flanșe oarbe din inox, care sunt fabricate exclusiv din oțel inoxidabil. Aceste flanșe sunt ideale pentru aplicațiile care necesită rezistență superioară la coroziune, cum ar fi în industria chimică, farmaceutică sau alimentară. Materialele din inox sunt cunoscute pentru proprietățile lor anticorozive și pentru capacitatea de a face față temperaturilor ridicate sau scăzute.
 
Vă invităm să explorați gama noastră de flanșe oarbe, inclusiv flanșele oarbe DN 100 și flanșele oarbe din inox. Echipa noastră de experți vă stă la dispoziție pentru a vă oferi informații suplimentare și pentru a vă ajuta să alegeți produsul potrivit pentru proiectul dvs. Confecționăm și livrăm produsele în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate, pentru a asigura satisfacția clienților noștri.
 
sus
Magazinul este în modul de previzualizare
Afișați versiunea pe întreaga pagină
Sklep internetowy Shoper Premium