până la total: 0,00 RON

Coturi fără sudură

Ce sunt de fapt coturi fara sudura?

Coturile fără sudură sunt componente care sunt utilizate în principal în construcții și în crearea de sisteme de conducte. Ei au o sarcină simplă - să schimbe direcția instalației. Aceste componente sunt fabricate din oțel inoxidabil, care nu numai că este rezistent la temperaturi ridicate, dar face față și coroziunii nedorite. Desigur, nu trebuie să uităm de funcționalitate. Coturile fără sudură realizate din oțel inoxidabil oferă o rezistență semnificativ mai mare la deteriorări mecanice. Tipul de coturi descrise - și anume coturile fără sudură - sunt utilizate mult mai frecvent datorită ușurinței cu care pot face față schimbărilor de presiune. De asemenea, trebuie menționat faptul că coturile fără sudură funcționează mai bine în cazul fluctuațiilor frecvente și bruște de temperatură.

Ce trebuie să căutați atunci când selectați coturi?

În primul rând, tipul de oțel. Oferim coturi fabricate din 4 tipuri de oțel, astfel încât selectarea componentei potrivite nu este o problemă. De asemenea, ar trebui să se țină cont de diametrul instalației noastre. Oferim o gamă largă de diametre (DN-15/21,30 mm - DN-300/323,90 mm), astfel încât să puteți adapta cu ușurință toate elementele la preferințele și cerințele dumneavoastră.

Pe scurt - avantajele coturi fără cusături față de coturi cu cusături sunt cu siguranță o mai mare fiabilitate. Coturile fără sudură vor putea face față fluctuațiilor bruște și frecvente de temperatură și presiune. Partea bună este că sunt, de asemenea, ușor de instalat - chiar și în cazul instalațiilor mai complexe. Vă încurajăm să aruncați o privire la toate articolele disponibile mai sus.

sus
Magazinul este în modul de previzualizare
Afișați versiunea pe întreaga pagină
Sklep internetowy Shoper Premium