Oțel inoxidabil, oțel rezistent la acizi, oțel rezistent la căldură

până la total: 0,00 Lei

Flanșe libere

La ce sunt folosite flanșele?

În funcție de tipul lor, flanșele sunt utilizate pentru a etanșa componentele conductelor și alte instalații. Există mai multe tipuri de flanșe: flanșe plate, flanșe cu gât și flanșe de sudură. Cel mai frecvent se utilizează oțel inoxidabil de înaltă calitate. După cum știm, oțelul inoxidabil face față mult mai bine temperaturilor ridicate și este, de asemenea, rezistent la coroziune. Atunci când alegem o flanșă, trebuie să acordăm atenție diametrului structurii și gradului de oțel. În funcție de tipul de flanșă, putem alege între oțelurile 1.4307, 1.4404, 1.4541 și 1.4571. Conectarea prin flanșe este o metodă foarte durabilă, stabilă și eficientă. Flanșele ar trebui să fie cu siguranță în fruntea listei noastre atunci când ne gândim la o instalare fără cusur.

Ce trebuie să căutați atunci când alegeți colierele?

Atunci când selectăm flanșele pentru o instalație, trebuie să ținem cont de presiunea generată. De exemplu, în conductele de joasă presiune este recomandabil să se utilizeze flanșe plate care facilitează curgerea fluidelor, în timp ce flanșele cu caneluri vor funcționa mai bine în instalațiile de presiune mai mare. De asemenea, este necesară o etanșare suplimentară la joncțiunea țevilor, care este deja selectată în funcție de temperaturile și presiunile care trebuie atinse.

În cele din urmă, de ce ar trebui să luați în considerare țevile cu flanșe? Principalele motive pentru această metodă sunt fiabilitatea menționată mai sus, precum și stabilitatea instalației și eficiența acestei metode.

sus
Magazinul este în modul de previzualizare
Afișați versiunea pe întreaga pagină
Sklep internetowy Shoper Premium