Oțel inoxidabil, oțel rezistent la acizi, oțel rezistent la căldură

până la total: 0,00 Lei
Despre companie

Oțel inoxidabil și rezistent la acizi
Magazin Stainless Europe

Am pregătit gama noastră largă de produse metalurgice (de exemplu, oțel inoxidabil și rezistent la acizi) pentru a satisface nevoile diverse ale clienților care folosesc produsele noastre în multe ramuri ale industriei. Furnizăm atât cumpărători individuali, cât și companii.

Produsele din oțel sunt adaptate pentru a funcționa într-o varietate de medii și sunt utilizate în domenii care necesită respectarea anumitor parametri. De exemplu, acestea vor include: temperatura, presiunea nominală.

Accesoriile din oțel inoxidabil sunt expediate direct din depozitul nostru, garantând o livrare rapidă. Alte produse, din cauza lucrărilor tehnice suplimentare necesare pentru a le pregăti în mod corespunzător pentru expediere, sunt tarifate individual. Pentru a le comanda, vă rugăm să contactați personalul magazinului online Stainless Europe.

 

Magazin online pentru fitinguri din oțel inoxidabil

Oferta magazinului online Stainless Europe include produse de fitinguri inoxidabile utilizate în mod obișnuit. Produsele noastre pot fi găsite adesea în instalații pentru fluxul de substanțe lichide, gazoase și solide.

Dintre acestea, propunem:

– coturi fara sudura

Coturile sunt fitinguri de țevi fără sudură, a căror grosime a peretelui corespunde grosimii țevilor la care sunt conectate. Există, de asemenea, coturi Hamburg, care sunt utilizate pe scară largă în multe instalații în care este necesar să se schimbe direcția conductei.

Disponibil în specii: 1.4541, 1.4571.

– reducții concentrice

Reducerile concentrice sunt cel mai frecvent întâlnite în construcția de conducte pentru a modifica diametrul unei conducte.

Disponibil în specii: 1.4541, 1.4571.

– teuri egal

O piesă în T este un tip de racord care permite sistemului să se ramifice. Diametrul în punctul de racordare nu este modificat din punct de vedere dimensional în raport cu diametrul țevii și, prin urmare, nu există o creștere semnificativă a pierderii de presiune a instalației.

– flanșe din oțel inoxidabil

În plus față de sudură, instalațiile sunt realizate cu ajutorul diferitelor fitinguri atunci când este necesară o conexiune, de exemplu, cu supape, supape cu fluture, caz în care devine necesară utilizarea de flanșe.

Disponibil în specii: 1.4541

– bare din oțel inoxidabil

Acest produs metalurgic este fabricat în principal în oțelării (laminoare) sau în fabrici de prelucrare. Produsul final poate fi o bară laminată, care vine în mai multe tipuri, de exemplu: rotunde, plate - așa-numitele bare plate, pătrate..

Disponibil în specii: 1.4034, 1.4301, 1.4404, 1.4462, 1.4541, 1.4571

tevi și manșoane fără sudură

 

Racorduri inoxidabile - magazin online catalog de produse

Produsele noastre metalurgice se caracterizează în principal prin înaltă calitate și durabilitate. Suntem unul dintre cei mai importanți angrosiști de oțel inoxidabil din Polonia, oferim un catalog larg de produse, inclusiv: coturi, teuri, țevi fără sudură, țevi cu sudură, bucșe, flanșe, venturi, foi, grinzi I, unghiuri, piese turnate din oțel, profile, bare cu nervuri, funduri, semifabricate.

Oțeluri inoxidabile și rezistente la acizi - produse din oțel inoxidabil din magazinul Stainless Europe

Printre oțelurile rezistente la coroziune se disting: oțeluri rezistente la rugină, oțeluri cu conținut ridicat de crom, oțeluri cu crom-nichel și oțeluri cu crom-nichel-mangan. Fenomenul de rezistență la coroziune se manifestă prin formarea unui mic strat de oxid pe suprafața oțelului, care este în mare parte invizibil. Oțelurile care conțin crom, aluminiu și siliciu au această proprietate. Gradul de rezistență la coroziune și detaliile acestei proprietăți fac posibilă distincția: Oțeluri inoxidabile, rezistente la acizi, rezistente la acizi refractari și termorezistenți.

Shop Stainless Europe - sau produse din oțel inoxidabil

Produsele din oțel inoxidabil pot fi instalate în medii în care sunt prezenți următorii factori: apă naturală, abur, soluții alcaline și acizi organici diluați. Oțelul inoxidabil este utilizat în principal în stare călit. Acest proces permite obținerea proprietăților mecanice corespunzătoare.

Produse din oțel inoxidabil oferite în magazinul Stainless Europe

Oțelul rezistent la acizi se caracterizează, de asemenea, prin rezistența la acizi organici și la majoritatea acizilor anorganici. La sudarea unor oțeluri rezistente la acizi, atunci când sunt încălzite la o temperatură maximă de 700oC, se eliberează carburi de crom, ceea ce duce la coroziune intergranulară. Pentru a preveni acest proces, metalurgiștii efectuează un tratament de reîncălzire.

Oțelul EN 1.4571 este utilizat la fabricarea pieselor de mașini utilizate în industria chimică și petrochimică, unde pot apărea condiții corozive severe.

sus
Magazinul este în modul de previzualizare
Afișați versiunea pe întreaga pagină
Sklep internetowy Shoper Premium