Oțel inoxidabil, oțel rezistent la acizi, oțel rezistent la căldură

până la total: 0,00 Lei

Teuri egal din oțel 1.4571/316Ti

Teuri egal din oțel 1.4571

Tip: austenitic rezistent la acid
AISI: 316Ti / DIN: X6CrNiMoTi17-12-2 / PN: H17N13M2T, H18N10MT

 
Oțelul inoxidabil rezistent la acizi este utilizat la fabricarea echipamentelor medicale, a elementelor de fixare pentru oase și a componentelor echipamentelor din industria vopselelor. Este sudabil și nu necesită preîncălzire înainte de sudare; astfel, după sudare, în general, nu este necesar un tratament termic al îmbinărilor sudate.
 
Bine ați venit la magazinul nostru online de oțel inoxidabil! Suntem specializați în furnizarea de produse din oțel de cea mai înaltă calitate pentru diferite aplicații industriale. Avem o gamă variată de produse, inclusiv teuri egal, teuri egal pentru sudare, teuri egal fără sudură, reducții din oțel 1.4541 și teuri egal din oțel 1.4541.

Teurile egale sunt componente esențiale în construcția de sisteme de conducte și sunt utilizate pentru a conecta și dirija fluxul de lichide sau gaze. Oferim teuri egale de înaltă calitate, fabricate din oțel inoxidabil durabil, pentru a asigura rezistența și durabilitatea în condiții de utilizare exigente. Indiferent dacă aveți nevoie de teuri egal pentru sudare sau teuri egal fără sudură, veți găsi produsele potrivite în magazinul nostru.

În plus, avem și reducții din oțel 1.4541, care sunt utilizate pentru a ajusta diametrul conductelor și pentru a direcționa fluxul în sistemele de conducte. Oțelul 1.4541 este un material de înaltă calitate, cunoscut pentru rezistența sa la coroziune și pentru proprietățile sale mecanice superioare. Teurile egale din oțel 1.4541 sunt ideale pentru aplicații care necesită rezistență la temperaturi ridicate și rezistență la coroziune.

Vă invităm să explorați gama noastră de produse din oțel inoxidabil, inclusiv teuri egal, teuri egal pentru sudare, teuri egal fără sudură, reducții din oțel 1.4541 și teuri egal din oțel 1.4541. Toate produsele noastre sunt fabricate conform celor mai înalte standarde de calitate, iar echipa noastră de experți vă stă la dispoziție pentru a vă oferi asistență și informații suplimentare. Comandați astăzi și beneficiați de livrare rapidă și servicii de încredere.
 
sus
Magazinul este în modul de previzualizare
Afișați versiunea pe întreaga pagină
Sklep internetowy Shoper Premium